Wat is CVcoin?

Discussion in 'Nederlands (Dutch)' started by Yagro, Mar 4, 2019.

 1. Yagro

  Yagro Moderator Staff Member

  CVcoin is een unieke token dat de revolutionaire beveiligingsstandaarden die door blockchain-technologie worden geboden, naar uw persoonlijke berichten, foto's en andere informatie brengt.

  CVcoin is niet alleen een cryptocurrency maar een betalingstoken beveiligd met innovatieve authenticatie-algoritmen binnen de blockchain die voor jou is ontwikkeld door de blockchain-gebaseerde beveiligingspioniers van Crypviser.

  Blockchain-technologie is in staat om de authenticiteit van uw encryptiesleutels te garanderen en beschermt hen tegen kwaadaardige moderne bedreigingen zoals vervalsing en man-in-the-middle-aanvallen door te verspreiden via een gedecentraliseerd blockchain-netwerk.

  Stel je voor dat Alice een geheim bericht naar Robert wil sturen, maar eerst moet ze het bericht versleutelen met een specifieke openbare sleutel die bij Robert hoort, maar hoe kan Alice deze sleutel van Robert ontvangen als Robert de sleutel doorgeeft aan Alice via een open netwerk?

  De dreiging van een man-in-the-middle aanval ontstaat. Dit gebeurt wanneer de indringer de sleutel onderschept en deze met zijn sleutel omwisselt. Alice die de Swap-toets heeft ontvangen, zal denken dat het van Robert is en op deze manier kan de indringer alle berichten van Alice onderscheppen en antwoorden terwijl hij zich voordoet als Robert.

  Vanaf vandaag lost Crypviser dit probleem op. Een nieuwe en toekomstbestendige generatie van gecodeerde netwerkcapaciteit die uw berichten en persoonlijke gegevens garandeert, blijft privé.

  Binnen dit netwerk kunt u op betrouwbare wijze alle gegevens met de hoogste beveiliging verzenden en uw audio- en videogesprekken volledig coderen in groepsconferenties, audio-berichten uitwisselen en video's en veel meer doen via de innovatieve blockchain-enabled cryptografische algoritmen ontwikkeld door Crypviser.

  De encryptietoetsen van alle soorten gegevens worden verspreid via de blockchain. De gedecentraliseerde distributie van publieke sleutels over de blockchain garandeert de echte authenticatie van cryptografische sleutels en een toekomstbestendig niveau van totale gegevensbeveiliging.

  Het maakt niet uit wat voor soort gegevens u overdraagt. Het kunnen vertrouwelijke berichten zijn, privéfoto's, bedrijfsdocumenten die als topgeheim zijn gemarkeerd of andere waardevolle informatie. Crypviser en zijn unieke algoritmen staan garant voor een maximale beveiliging tijdens de overdracht en opslag van uw gegevens binnen een netwerk.

  CVcoin is een betrouwbare valuta ondersteund door Crypviser cryptografische technologieën en zijn diensten. Met CVcoin is het mogelijk om de abonnementskosten en andere betaalde diensten van Crypviser veilig en anoniem te betalen zonder vertrouwelijke betalingsgegevens te onthullen. De snelle groei van de marktwaarde van de CVcoins hangt samen met de groei van het Crypviser-netwerk waarin CVcoin wordt gebruikt als munteenheid.

  Jaarlijks worden overal ter wereld financiële diefstallen gepleegd vanwege gestolen creditcards, gestolen bankgegevens en gestolen e-wallets. Deze diefstallen zijn in de honderden miljoenen euro per jaar. Door het gebruik van creditcards of online bankieren bent u een gemakkelijk doelwit voor cybercriminelen.

  Door op unieke wijze een crypto-portemonnee te combineren met een messenger-systeem, beschermt Crypviser u tegen het verlies van fysieke bedreigingen van online privacy en vermijdt u de lastige en onzekere behoefte om een aantal toepassingen te gebruiken voor uw berichten- en geldoverdrachtbehoeften.

  Stuur gewoon direct geld naar uw contacten en vooral, met ongeëvenaarde beveiliging met CV-pay system, kunt u CVcoin veilig en anoniem met slechts één klik overdragen.

  CVcoin is de valuta van uw privacy!
   
 2. Yagro

  Yagro Moderator Staff Member

Share This Page